Γνωριμία

Γνωριμία με την AMADEL

Η AMADEL PEST CONTROL μεταφέρει 13 χρόνια εμπειρίας στην εφαρμογή ολοκληρωμένων προγραμμάτων Διαχείρισης Υγιεινής, υπηρετώντας με συνέπεια και αποτελεσματικότητα το δύσκολο αυτό έργο σε ιδιαίτερα απαιτητικούς χώρους όπως οι βιομηχανίες τροφίμων.

Παρακολουθεί τις εξελίξεις της τεχνολογίας παγκοσμίως, χρησιμοποιεί τον πλεον εξελιγμένο εξοπλισμό και εφαρμόζει έξυπνα συστήματα παρακολούθησης και στατιστικής ανάλυσης ευρημάτων. Όλες οι υπηρεσίες και εφαρμογές που παρέχει είναι εναρμονισμένες με τα διεθνή πρότυπα συστημάτων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων όπως HACCP,BRC,ISO 22000 κ.λ.π.

Συμμετέχει ενεργά σε συνεχή έρευνα και ανάπτυξη του τομέα διατηρώντας συνεργασίες με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο και το ΚΕΕΛΠΝΟ. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες (BASF,BAYER,SYGENTA, ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ,COLKIM, INDIA κ.λ.π.) για την προμήθεια των πλέον σύγχρονων σκευασμάτων.

Διαθέτει άρτια δομή και επιχειρηματική οργάνωση. Με την πεποίθηση ότι η έμπειρη και τεκμηριωμένη συμβουλή των επιστημονικών συνεργατών και τεχνικών της εταιρείας μας θα συμβάλλει ουσιαστικά στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος αντιμετωπίζετε, μη διστάσετε να μας καλέσετε.

Η AMADEL από το 2015 δραστηριοποιείται στο χώρο των ιατρικών – παραφαρμακευτικών με συνέπεια όπως αρμόζει στο χώρο της υγείας.

Γιατί ΥΓΕΙΑ και ΥΓΙΕΙΝΗ πρέπει να συμβαδίζουν παράλληλα.